OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE VLOER?

Vloeren

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer en wilt u deze vakkundig gelegd hebben met oog voor detail, ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

Een mooie vloer vormt de basis van ieder interieur want deze is bepalend voor de sfeer en uitstraling van de ruimte. Bent u opzoek naar de warmte en natuurlijke uitstraling van hout, kiest u liever voor de slijtvastheid en eenvoudig onderhoud van PVC of past de veelzijdigheid en betaalbaarheid van laminaat beter bij u en uw interieur? Graag help ik u met het maken van deze keuze.

Houten vloeren

Een houten vloer brengt warmte en sfeer in huis, iedere plank is uniek omdat het een natuurprodukt is. Een houten vloer staat garant voor jarenlang woonplezier en is ideaal te combineren met vloervloerverwarming. Omdat een houten vloer eenvoudig van een andere kleur of afwerking kan worden voorzien, blijft de vloer altijd bij u en uw interieur passen. Een houten vloer is een duurzame en goede investering voor de langere termijn.

Erg populair is de duoplank, ook wel multiplank genoemd, deze bestaat uit een houten toplaag verlijmd op multiplex onderlaag. Dankzij de vele mogelijkheden van bewerking als schuren, schaven, borstelen en oliën zijn de mogelijkheden eindeloos. Naast duoplanken plaats ik ook traditioneel massief parket, bamboe en lamelparket.

PVC vloeren

PVC staat voor polyvinylchloride, een kunststof welke bekend staat om zijn slijtvastheid, flexibiliteit en watervastheid. Daarnaast is PVC zeer geschikt voor vloerverwarming. Er zijn twee soorten PVC leverbaar, klik-PVC welke zwevend wordt geplaatst of dryback-PVC welke verlijmd wordt op een geëgaliseerde ondergrond. Omdat PVC verkrijgbaar is in houtlook, tegels, visgraat en betonlook is er altijd een PVC-vloer die bij u en uw interieur past.

Alle PVC vloeren hebben een slijtlaag, deze is bepalend voor de levensduur en krasbestendigheid van de vloer, uiteraard is dit ook afhankelijk van het gebruik en onderhoud. De meeste PVC vloeren die ik plaats hebben een slijtlaag van 0,55 mm, deze zijn geschikt voor normaal tot zwaar huishoudelijk gebruik en zelfs voor normaal projectmatig gebruik. Let hier altijd goed op want hoe dikker de slijtlaag, hoe slijtvaster de vloer is.

Laminaat

Laminaat vloeren zijn ontzettend populair en hebben zich in de afgelopen 20 jaar bewezen slijtvast, makkelijk te onderhouden, veelzijdig en zeer betaalbaar te zijn. Dankzij de voortdurende ontwikkelingen is het vandaag de dag mogelijk zeer realistische houtmotieven met voelbare structuur en V-groef te realiseren. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geschikt voor vloerverwarming en bovendien heeft kwalitatief laminaat een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

Mijn reviews

Wat zeggen anderen?

parketvloer schuren arnhem

Wij hebben prima ervaringen met zowel het werk van als de persoon Kevin Smoorenburg. hij levert prima kwaliteit van werk, doet dat netjes en betrokken. daarnaast pakt hij ook andere dingen aan, zoals hulp bij het verplaatsen van meubels en dergelijke. Tenslotte is hij een prettige man in de omgang. Kortom een aanrader.

Arie