WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Diensten

Parket schuren

Hebben jaren van intensief gebruik krassen, vlekken en beschadigingen achter gelaten op uw vloer? Laat uw houten vloer dan schuren, het resultaat is een vloer die er weer als nieuw uitziet. Informeer ook naar de mogelijkheid om uw vloer te voorzien van een kleur en geef uw interieur een boost, u hoeft uw vloer niet te vervangen om dit te bereiken.

Wij schuren uw parketvloer met verschillende machines en verschillende soorten schuurpapier en korrelgroften. Er wordt gestart met de traditionele parket(band)schuurmachine voorzien van grof en middel-grof schuurpapier om de oude afwerklaag, beschadigingen en vervuiling te verwijderen. Hierna wordt de vloer nog tweemaal roterend geschuurd met een speciale schuurmachine welke wordt voorzien van een tandwiel aangedreven schijf met 4 schuurkoppen om tot slot de vloer te polijsten met de Woodboy eenschijfsmachine.

Uiteraard worden de randen van de vloer op een soortgelijke manier geschuurd met een zogeheten kantenschuurmachine en Rotex schuurmachine. Na het schuren van uw vloer moet deze worden afgewerkt met een duurzame beschermlaag, u kunt hierbij kiezen uit:

Olie

Het oliën van houten vloeren is een veel toegepaste afwerking omdat het hout haar natuurlijke uitstraling behoudt. De olie dringt diep in de bovenste laag van het hout zonder de poriën af te sluiten, hierdoor blijft het hout ademen en behoudt zijn natuurlijke structuur. Onze 2-componenten oliën zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zijn geproduceerd op basis van plantaardige oliën en wassen en zijn oplosmiddelvrij.

Lak

Het lakken van parket is weer erg populair. Gelakt parket is sterk en duurzaam, wij brengen altijd 3 lagen lak aan, uw parketvloer wordt dus volledig afgesloten voor vocht en vuil. De nieuwe generatie lakken glimmen niet en verkleuren niet geel-oranje zoals vroeger, ook zijn de look en feeling van lak veel natuurlijker geworden.

Olie + lak

Wilt u uw vloer graag kleuren maar ook een onderhouds vriendelijke vloer, dan is de combinatie van olie en lak perfect voor u. Uw vloer wordt eerst voorzien van overlakbare kleurolie welke na droging tweemaal wordt gelakt met een speciale 2-componenten lak. Hiermee creëert u de natuurlijke uitstraling van een geoliede vloer en heeft u het onderhoudsgemak van een gelakte vloer.

Hardwaxolie

Hardwaxolie is een combinatie van olie en was. Doordat de olie component in de poriën van het hout trekt beschermt deze het hout van binnenuit, daarnaast vormt er zich een
filmlaag aan de oppervlakte van de vloer. Hierdoor krijgt een met hardwaxolie behandelde vloer een volle en warme uitstraling.

Parket reinigen en/of onderhouden

Heeft uw houten vloer na verloop van tijd een doffe uitstraling gekregen en krijgt u uw vloer niet meer goed schoon met de gewone reiniger? Laat dan uw vloer professioneel reinigen door ons. De krachtige deep cleaning schrobmachine verwijderd hardnekkig vuil en maakt uw vloer schoner dan ooit. Omdat na het intensieve reiniging ook eerder aangebrachte onderhoudslagen zijn verwijderd zal uw vloer altijd na behandeld moeten worden met het juiste onderhoudsprodukt voor een optimale bescherming. Uw vloer heeft na afloop een frisse uitstraling en kan weer jaren mee.

Repareren parket

Heeft uw vloer reparatie nodig na bijvoorbeeld waterschade, het verwijderen van een muur of het plaatsen van een aanbouw? In veel gevallen is dit goed mogelijk zonder de gehele vloer te vervangen. Laat u naast de reparatie ook de gehele vloer schuren en opnieuw behandelen, krijgt u weer de uitstraling van een nieuwe vloer en is de reparatie niet of nauwelijks zichtbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies aan huis.

Mijn reviews

Wat zeggen anderen?

parketvloer schuren arnhem

Wij hebben prima ervaringen met zowel het werk van als de persoon Kevin Smoorenburg. hij levert prima kwaliteit van werk, doet dat netjes en betrokken. daarnaast pakt hij ook andere dingen aan, zoals hulp bij het verplaatsen van meubels en dergelijke. Tenslotte is hij een prettige man in de omgang. Kortom een aanrader.

Arie