diensten

Schuren

informatie over


RENOVATIE EN ONDERHOUD

Is uw parketvloer na jaren toe aan een opknapbeurt? Kevin Smoorenburg parket- en laminaatservice kan uw vloer weer in zijn oude glorie herstellen of juist van een mooie nieuwe kleur voorzien. Dankzij onze moderne apparatuur gebeurt dit stofarm en door het gebruik van de beste materialen wordt het onderhoud van uw vloer vaak nog makkelijker.

Schuren van oude wasvloeren.

Vele jaren geleden werden veel vloeren afgewerkt met een waslaag. Deze vloeren hebben een mooie uitstaling maar zijn gevoelig voor vocht en het onderhoud is zeer bewerkelijk. Wij kunnen uw vloer opknappen en voorzien van een eigentijdse afwerking zodat u weer kunt genieten van uw vloer welke goed is bestand tegen vocht en eenvoudig in onderhoud is.

Aanleggen / repareren.

Het is bijna altijd mogelijk om uw bestaande parketvloer aan te helen na bijvoorbeeld een verbouwing. Wanneer er aan de lange zijde moet worden aangelegd wordt er een stukje oude vloer verwijderd waarna we de nieuwe delen aan het bestaande parket leggen, hierdoor is het niet nodig een strip te plaatsen. Vervolgens wordt de gehele vloer kaal geschuurd en voorzien van een afwerklaag. In het begin dient u wel rekening te houden met enig kleurverschil.

Afwerkings mogelijkheden.

Vaak wordt ons gevraagd: "wat is de beste afwerking voor mijn vloer?" Dit is een persoonlijke keuze, afhanklijk van uw wensen. Iedere manier van afwerking heeft zijn eigen kleur, glansgraad, sfeer en onderhoud. Wij laten u graag de verschillen zien en geven een advies welke is afgestemd op uw wensen.

Kleuren.

Vandaag de dag is het goed mogelijk uw vloer te schuren en daarna te voorzien van een andere kleur, dit gebeurt meestal door het aanbrengen van olie. Dankzij deze vrij eenvoudige manier heeft u het gevoel een geheel nieuwe vloer te hebben laten plaatsen waar u weer vele jaren plezier van kunt hebben.

Onderhoud.

Wij adviseren u om uw vloer ieder half jaar te voorzien van onderhoudsmiddel ongeacht of uw vloer is afgewerkt met olie, olie-wax of lak. Door uw vloer goed te onderhouden is deze beter bestand tegen vlekken en stelt u groot onderhoud (schuren) uit.

Prijzen.

  • schuren, polijsten en oliën (naturel of kleur) € 27,50 per m2
  • schuren, polijsten en 3x lakken vanaf € 32,50 per m2
  • frezen vellingkanten € 5,00 per m2
  • uurloon € 49,50 per uur

 

 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Eventuele reiskosten in overleg.